Welkom op de nieuwe site van de PV Gouda
Op onze site kunt u alle informatie vinden over toekomstige evenementen en onze clubs

Wie zijn wij?

 

 Wij zijn PV Gouda en verzorgen meerdere evenementen gedurende het jaar voor al het personeel dat lid is van onze personeelsvereniging en/of werkzaam is voor Cargill Gouda.

Ik ben Dennis Bergsma en sinds 2003 werkzaam bij Cargill, (toen Uniqema).
In 2003 ben ik begonnen als Logistiek Operator in het Dimeren Cluster, momenteel ben ik werkzaam als Proces Operator in het Destillatie Cluster. Vanaf 2007 ben ik medeorganisator van het Sinterklaasfeest en vanaf 2016 ben ik toegetreden als Bestuurder van de PV.

Ik ben Rowena Burger en sinds Mei 2020 werkzaam bij Cargill, voorheen Croda. Ik werk als continulaborant op het QC lab. Ik hoop meer dingen te gaan organiseren voor vooral de wat jongere mensen die bij ons werken. Ik hou van koken, reizen, lezen en crime series. Ik kom uit Gouda en woon daar met mijn zoontje en mijn verloofde.

Ron van Aken: Na het afronden van de HTS-opleiding chemische techniek ben ik gestart met werken en heb ik mij onder andere bezig gehouden met het ontwikkelen van polyesterharsen en optimalisatie van productieprocessen t.b.v. polyurethaanproducten. In 1991 ben ik bij Cargill Gouda gaan werken op de afdeling Polymers. In de loop der jaren heb ik aan diverse projecten gewerkt waarvan de belangrijkste toch wel de ontwikkeling van de Phase Change Materials is. Per 1 augustus 2023 ga ik genieten van mijn pensioen, waarin ik me ga wijden aan reizen en mijn modelspoorhobby.

Hi, ik ben Diedeke Helmhout en ik werk nu 6 jaar als department administrator in het laboratorium.
Sinds kort ben ik (interim) bestuurslid en secretaris van de personeelsvereniging.
Zelf woon ik in het centrum van Gouda met man, kinders en drie katten. In mijn vrije tijd verslind ik boeken, ben ik creatief bezig met stof en ik vind het heerlijk om uitgebreid te koken.Ik zou het leuk vinden om dit jaar verschillende creatieve dingen te kunnen organiseren voor de leden van de personeelsvereniging.